Kontakt:

Joytrack

Himlingøje Bygade 3B

4652 Hårlev

Denmark

 

Telefon: 3033 6731

niels.joytrack@gmail.com

Copyright & layout: JoyTrack/Niels Werner 2017

Demo-indspilning

 

Demo-indspilninger der lyder godt åbner døre i musikbranchen. Det er et faktum man ikke må gå på kompromis med. JoyTrack har således inden for de senere år hjulpet en hel del kunstnere videre til en karriere indenfor musikbranchen. Nogle har signet med de store selskaber og medvirket i tv-shows. Andre har brugt demo-cd’en som visitkort og på denne måde skaffet spillejobs.

 

Når du har kontaktet os og en aftale er kommet i stand, kan du være sikker på at dit projekt er i gode hænder—hele vejen.

 

Er der tale om at en kunstner selv skaffer beat/backing track  at indsynge sin vokal til, vil det helt klart være billigst, men står en kunstner uden, er jeg som musiker, arrangør og producer  frisk på at være medudvikler af din idé, til det helt færdige resultat foreligger.

 

Bands er også i gode hænder, da studiet på alle måder matcher de særlige forhold, der kræves for at indspille dets musik.

Trommer kræver i studiesammenhæng et specielt set up med mange specialmikrofoner til opgaven. Det er vi glade for også at kunne tilbyde en professionel løsning på, der lyder rigtig godt.

 

Med vores high-end lydstudie, erfaring og gode ører er der støtte hele vejen, til vi sammen når målet—den bedst tænkelige demo. Disse elementer har gjort JoyTrack til ét af de førende musikstudier af sin slags.

 

Beskriv dit kommende indspilningsprojekt, når du kontakter os for et godt tilbud!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Demo-indspilning